Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Brutálny útok, na ulici dobodali chlapca! Zúfalá matka prosí o pomoc: Nepoznáte muža na videu?

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Zúfalá matka prosí ľudí o pomoc. V Bratislave na Záhradníckej ulici jej mali brutálne dobodať chlapca. Polícia v tejto súvislosti pátra po mužovi, ktorý by mohol pomôcť s objasnením prípadu.

Polícia v štvrtok 30. mája 2024 zverejnila pátranie po neznámom mužovi, ktorý by mohol pomôcť s objasnením brutálneho napadnutia. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II žiadajú o pomoc verejnosť pri stotožnení osoby vo videu v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu ublíženia na zdraví, ktorý sa stal v nedeľu (26.05.2024) na Záhradníckej ulici," informovala o tom bratislavská polícia.

Na Záhradníckej ulici došlo k vážnemu incidentu! Polícia pátra po totožnosti muža vo videu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Ako ďalej dodali, chlapca mal neznámy muž fyzicky napadnúť. "Podľa doposiaľ zistených informácií na mieste udalosti došlo k fyzickému napadnutiu poškodeného zo strany neznámeho páchateľa. Osoba, po totožnosti ktorej pátrame by svojimi informáciami mohla prispieť k objasneniu daného prípadu. Z toho dôvodu žiadame občanov, ktorí disponujú poznatkami, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osoby vo videu, aby nám oznámili na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj" informovali o tom muži zákona.

Podľa slov jeho matky mal neznámy páchateľ Marka brutálne dobodať. "Bastard čo mi dobodal syna, dúfam, že ťa čoskoro nájdu ty haj*el," poznamenala zronená žena a zároveň všetkých poprosila o pomoc. "Prosím vás, ak niekto pozná dotyčného chlapa, čo mi dobodal syna, volajte 158," dodala. Markovi sa podľa jej slov podarilo z útoku dostať.

Viac o téme: Polícia Záhradnícka ulicaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu