Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

AKTUÁLNE Pri tragickej nehode motorky zahynul mladý policajt Juraj! Doma má len ročnú dcérku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE - Hrôzostrašná dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život len 30-ročného mladého policajta Juraja, sa stala v pondelok večer. Mladého policajta pritom doma čakala ročná dcérka. Z jeho smrti sú zdrvení aj kolegovia.

Tragická dopravná nehoda sa stala včera večer na križovatke ulíc Trieda SNP a Popradská v Košiciach. "Podľa doterajších zistení 30-ročný vodič z okresu Revúca viedol motocykel zn. Yamaha po Triede SNP, v smere jazdy od Festivalového námestia na Ipeľskú ulicu, pričom v úrovni križovatky s Popradskou ulicou došlo k zrážke s vozidlom zn. Range Rover, ktoré viedla vodička z Košíc od Popradskej ulice v smere na Festivalové námestie," informovala trnavská polícia na sociálnej sieti.

Vodič motocykla, žiaľ, brutálnu zrážku s autom neprežil. Vodička utrpela pri dopravnej nehode podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 7 dní. Alkohol u vodičky osobného auta zistený nebol. Polícia dodáva, že to, či bol pod vplyvom alkoholu mladý vodič motorky, ukáže až pitva. 

AKTUÁLNE Pri tragickej nehode
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

"Policajti udalosť na mieste dôkladne zadokumentovali aj za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy. Počas dokumentovania dopravnej nehody bol úsek cesty uzavretý na nevyhnutne potrebný čas a príslušníci PZ na mieste riadili cestnú premávku. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, za akých k tejto tragickej dopravnej nehode došlo a čo bolo jej príčinou, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodáva polícia.

Podľa našich informácií mal pri nehode zahynúť mladý policajt Juraj, ktorý má doma len ročnú dcérku. "Opustil nás výborný kolega...," poznamenal jeden z kolegov. "R. I. P... Policajt, ako sa sluší a patrí...," dodal s obrovským žiaľom. "Bol to jeden čestný a férový chlap. Juraj bol policajt," napísala jeho smútiaca známa.

Viac o téme: PolicajtNehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu