Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Prehovoril otec dcéry, ktorá jediná prežila brutálnu nehodu: Mrazivá spoveď! Čo odkázal?

Náraz do stromu neprežili tri osoby Zobraziť galériu (3)
Náraz do stromu neprežili tri osoby (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

GALNTA- Hrôzostrašná nehoda, pri ktorej vyhasli tri mladé životy a jedno dievča skončilo v nemocnici, sa stala v piatok večer pri obci Veľká Mača. Otec dievčaťa, ktoré bojuje o život, prehovoril. Čo odkázal?

Mimoriadna tragédia sa stala v piatok večer pri obci Veľká Mača v okrese Galanta. Podľa polície len 20-ročný vodič vozidla Hyundai prešiel, z doposiaľ presne nezistených príčin, do protismeru a narazil do stromu. 

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby priblížilo, že "na mieste boli 4 účastníci nehody. Traja, 20r. a 21r. muži a 18r. žena, utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Štvrtú, 22r. ženu pri vedomí s fraktúrou stehennej kosti a úrazom hrudníka, transportovali záchranári do nemocnice v Galante," poznamenali na sociálnej sieti.

Prehovoril otec dievčaťa, čo prežilo

Otec dievčaťa, ktoré akoby zázrakom jediné prežilo, prehovoril na sociálnej sieti. "Som otec dcérky , ktorá prežila včerajšiu tragickú haváriu v okrese Galanta," napísal Ladislav, ktorý sa rozhodol apelovať na všetkých vodičov.

"Apelujem na všetkých mladých vodičov, ktorí nemajú ešte dostatočné skúsenosti za volantom, aby nepodceňovali situáciu za volantom a zbytočne neriskovali. Mladí vodiči, dajte si pozor na cestách! Jazda autom je veľká zodpovednosť, a to obzvlášť pre tých, ktorí za volantom ešte len začínajú. Myšlienka slobody a adrenalínu z rýchlej jazdy môže byť lákavá, no je dôležité si uvedomiť, že na cestách nie ste sami. Ohrozujete seba aj ostatných účastníkov premávky," rozhodol sa varovať ostatných.

Náraz do stromu neprežili tri osoby
Zobraziť galériu (3)
Náraz do stromu neprežili tri osoby  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Jazda autom podľa neho nie je hra a vyžaduje si plnú koncentráciu a rešpektovanie pravidiel. "Na cestách sa nachádza mnoho rôznych účastníkov premávky, od cyklistov a chodcov až po kamióny a autobusy. Vždy dbajte na ich bezpečnosť a dodržiavajte odstup. Telefonáty za volantom sú mimoriadne nebezpečné a dokážu vás ľahko rozptyľovať od šoférovania," skonštatoval.

Náraz do stromu neprežili tri osoby
Zobraziť galériu (3)
Náraz do stromu neprežili tri osoby  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Vodičov vyzval, aby za volantom ani neužívali alkohol či nesadali za volant, keď sú unavení. Život je totiž len jeden. "Pamatujte, že život máte len jeden. Neriskujte ho zbytočne pre chvíľkovú zábavu. Jazdite zodpovedne a s rešpektom k sebe aj k ostatným," dodal Ladislav.

Viac o téme: NehodaTragédiaGalantaVeľká Mača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu