Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohotovosť pre deti a dorast v Dubnici zrušili: Ošetria ich v Trenčíne

Urgentný príjem
Urgentný príjem (Zdroj: TASR/František Iván)

DUBNICA NAD VÁHOM - V Dubnici nad Váhom zrušili k 1. aprílu prevádzku ambulancie pohotovostnej služby pre deti a dorast. Pacientov ošetria vo Fakultnej nemocnici (FN) Trenčín. Informovala o tom FN Trenčín na svojej webovej stránke.

archívne video

Spolu so ZMOS a zástupcami pediatrov sme nastavili parametre siete ambulantnej pohotovostnej služby, tvrdí Zuzana Dolinková (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Dôvodom zrušenia detskej pohotovosti v Dubnici nad Váhom je dlhodobý nedostatok personálu. Zdravotná starostlivosť bude v plnom rozsahu zabezpečená v ambulancii pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trenčíne aj pre maloletých pacientov z okolia Dubnice nad Váhom.

"Ambulancia pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trenčíne sa nachádza v areáli Fakultnej nemocnice Trenčín (Legionárska ulica 28 Trenčín, na prízemí pediatricko-neonatologického pavilónu) čím zabezpečuje dostupnú a komplexnú zdravotnú starostlivosť, vrátane potrebnej diagnostiky a prípadnej hospitalizácie," informuje nemocnica.'Pohotovosť pre deti a dorast v Trenčíne funguje počas pracovných dní od 16.00 do 22.00 h, počas víkendov a sviatkov od 7.00 do 22.00 h.

Viac o téme: PohotovosťTrenčínDubnica nad VáhomZrušenieDeti a dorast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu