Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Tragická dopravná nehoda na diaľnici! Vodič nemal šancu prežiť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

POPRAD - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode na diaľnici D1 medzi Popradom a Levočou. Vodič brutálnu zrážku neprežil.

Aktualizované 16:58 

Úsek diaľnice D1 pod Tatrami, ktorý bol pre pondelkovú tragickú nehodu uzavretý, je už opäť prejazdný. Potvrdila to hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková.

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes okolo 12:00 hodine na diaľnici D1 medzi Popradom a Levočou v smere na Prešov. Podľa polície mal muž vraziť do betónového stĺpu.

AKTUÁLNE Tragická dopravná nehoda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

„59-ročný muž z regiónu Horné Považie viedol osobné vozidlo,  pričom z doposiaľ neznámej príčiny narazil do betónového piliera mosta“ poznamenala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Presné príčiny a okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Diaľnica je v tomto úseku uzavretá. Uzáveru úseku potvrdila aj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová, podľa ktorej na mieste zasahujú štyria príslušníci HaZZ s jedným kusom hasičskej techniky. "Zísť z diaľnice odporúčame už na výjazde Poprad - Západ, obísť to cez Poprad a vrátiť sa na diaľnicu na výjazde Poprad - Východ," uvádza Zelená vlna RTVS.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu