Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pripravte sa na veľkú odstávku: Nefunkčné bankomaty aj debetné karty! TÁTO banka hlási problémy, vieme kedy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Jedna z najväčších slovenských bánk hlási veľkú odstávku. Nefunkčnosť služieb by sa mala dotknúť bankomatov a debetných kariet, ktoré budú obmedzené. V prípade potreby sa do banky nedovoláte, neprístupná bude aj zákaznícka podpora.

archívne video

Polícia pátra po páchateľoch, ktorí výbušným systémom poškodili a vykradli bankomat (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Slovenská sporiteľňa (SLSP) upozornila na plánovanú odstávku svojich služieb. Odstávka je naplánovaná v dňoch 15. - 16. marca a 22. - 23. marca v nočných hodinách. Bankomaty SLSP budú v tom čase nedostupné, obmedzené bude aj používanie debetných kariet. V utorok o tom informovala hovorkyňa SLSP Marta Cesnaková.

Pripravte sa na veľkú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Slovenská sporiteľňa)

„Bankomaty Slovenskej sporiteľne budú nedostupné a debetné karty budú fungovať v obmedzenom režime. Nedostupná bude aj linka klientskeho centra. Pobočky v nákupných centrách, ktoré sú počas víkendu otvorené, v sobotu 16. a 23. marca otvoríme až od 11.00 h," upozornila SLSP s tým, že klientom odporúčajú, aby sa na odstávku služieb vopred pripravili napríklad výberom potrebnej hotovosti.

Viac o téme: OdstávkaBankomatyBankaSlovenská sporiteľňaDebetné karty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu