Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľudia sú zhrození a pobúrení: VIDEO Muž ťažko zneuctil pamätník Kuciaka a Kušnírovej! Odporné gesto priamo na mieste

(Zdroj: Instagram/mladiprotifasizmu)

BRATISLAVA - Slováci sú znechutení z vyčíňania neznámeho muža. Náhodnému okoloidúcemu sa ho totiž podarilo natočiť vo chvíli, keď práve zneucťoval pamätník Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Priamo pred zrakmi ľudí za bieleho dňa si na toto miesto odpľul. Nestalo sa to pritom prvýkrát.

Celé Slovensko dodnes spomína na brutálnu vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ktorých zastrelili priamo v ich dome vo Veľkej Mači. Na uctenie si pamiatky investigatívneho novinára mu v Bratislave postavili pamätník, ku ktorému chodia niektorí ľudia dodnes zapaľovať sviečky.

Náhodnému okoloidúcemu sa však podarilo zachytiť skutočne nechutné správanie neznámeho muža. Ten pribehol k pamätníku Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, aby si na miesto odpľul.

Podľa portálu Mladí proti fašizmu svedok poznamenal, že nejde o ojedinelý prípad. ”Video nám poslal jeden z našich sledovateľov, ktorý si želal zostať v anonymite. ´Pána´ , ktorý takto chodieva vykonávať svoju potrebu k pamätníku Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej podľa jeho slov videl robiť toto viackrát, vždy v zhruba rovnakom čase, kedy miestom prechádza,” poznamenali na sociálnej sieti, kde aj zverejnili spomínané video.

Ako ďalej dodali, ”takéto správanie sa nedá slušne opísať a je nechutné, že ľudia majú potrebu správať sa takto…” Príspevok však pobúril aj ďalších, ktorí si toto správanie nevedia vysvetliť. ”To je riadny ....mentálny úbožiak,” skonštatoval Štefan.

Zábery pobúrili aj Adama. ”To je snáď aj na trestné oznámenie. Pietne miesta predsa požívajú nejakú právnu ochranu, hádam,” poznamenal pod príspevkom. Polícia nám potvrdila, že sa prípadom zaoberá. ”Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I daný prípad evidujú ako priestupok proti verejnému poriadku, pričom aktuálne prebieha objasňovanie,” skonštatovala hovorkyňa. Prípad bližšie nekomentovala.

Viac o téme: PamätníkZneucteniePolícia Ján KuciakMartina Kušnírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu