Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážna nehoda v Sabinove: Auto vrazilo na priechode do muža a dvoch detí!

(Zdroj: Gettyimages.com)

SABINOV - Muž a dve deti doplatili v sobotu večer v Sabinove na situáciu, kedy ich na priechode jedno auto pustilo, druhé im ale z opačnej strany prednosť nedalo a narazilo do nich. 43-ročný muž a 8-ročné dieťa skončili po nehode v nemocnici.

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, 40-ročný vodič osobného vozidla na vyznačenom priechode pre chodcov zachytil troch chodcov vo veku 41, 11 a osem rokov.

archívne video 

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

"Pri zrážke došlo k zraneniu všetkých troch chodcov. U vodiča, ako aj u 41-ročného chodca bola vykonanou dychovou skúškou vylúčená prítomnosť alkoholu. Na osobnom vozidle vznikla škoda 300 eur," uviedla Ligdayová a doplnila, že dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

"Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulancie RZP a RLP k dopravnej nehode, pri ktorej boli zranení chodci na priechode pre chodcov. 43-ročného muža transportovali záchranári do nemocnice v Prešove s úrazom hlavy. Do rovnakej nemocnice transportovali aj 8-ročné dieťa s úrazom kolena," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Petra Kliemšová. 

Viac o téme: NehodaPriechod pre chodcovSabinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu