Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Predseda NR SR Pellegrini začal poúčať Šimečku v priamom prenose: Poviem vám jeden príklad, ako vy robíte politiku

Peter Pellegrini a Michal Šimečka
Peter Pellegrini a Michal Šimečka (Zdroj: Facebook/HLAS - sociálna demokracia/JOJ24)

BRATISLAVA – Do diskusnej politickej relácie televíznej stanice JOJ boli počas tohto týždňa pozvaní dvaja známi slovenskí politici. Predseda Národnej rady Slovenskej republiky (NRSR) a vládnej strany HLAS-SD Peter Pellegrini diskutoval s predsedom Progresívneho Slovenska (PS) Michalom Šimečkom. Padli aj tvrdšie vyjadrenia.

archívne video

Peter Pellegrini: Slovensko je pre mňa vždy na prvom mieste (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

Šéf parlamentu Peter Pellegrini (predseda HLAS-SD) sa počas politickej diskusie s Michalom Šimečkom (predseda PS) na JOJ24 (Na hrane) vyjadril priamo k vedeniu politiky tejto opozičnej strany. "Poviem vám jeden príklad, ako vy robíte politiku. Po sto dňoch vlády som videl vášho poslanca, myslím že sa volá Dvořák, ktorý bol dokonca za vlády Matoviča funkcionár vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni."

"Behal po Rázsochách, takto infantilne s mobilom 'no kde je, no kde je tá nemocnica. V roku 2019 tu Pellegrini hovoril, že sa tu ide začať stavať a ja ju tu nevidím. Čo robí Pellegrini po sto dňoch?'" opisoval situáciu predseda parlalentu. Následne doplnil, že tento poslanec zabudol spomenúť bývalú vládu, pričom menoval konkrétne mená ako Matovič, Krajčí, Lengvarský, Heger a napokon Ódor. "Oni s tým ani len nepohli, ale on bude behať po Rázsochách, typický PS-kár, do 2020 a potom už len 2024," doplnil Pellegrini.

Predseda HLAS-SD uverejnil túto časť diskusie aj na sociálnej sieti. K príspevku sa vyjadril, že keď človek počúva akékoľvek vystúpenia slovenskej opozície, musí žasnúť, ako sa im roky 2020 až 2023, teda vlády pánov Matoviča, Hegera a Ódora, podarilo dokonale vytesniť z pamäti. "Táto doba pre nich neexistuje, nič zlé sa vtedy nedialo. Ak chcete vidieť, ako sa týmto spôsobom snaží vymazať ľuďom pamäť typický poslanec za Progresívne Slovensko, pozrite si toto video," dodáva na záver.  

Viac o téme: Peter PellegriniMichal ŠimečkaPolitika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu