Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia na železničnom priecestí: Starček s paličkou vošiel priamo pod vlak! Zrážke sa nedalo zabrániť

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

IVANKA PRI DUNAJI - V štvrtok predpoludním došlo k tragédii v Ivanke pri Dunaji v okrese Senec. Vlak tam zrazil na železničnom priecestí chodca, ktorý zraneniam na mieste podľahol. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

archívne video

Hasiči a polícia odpratávajú auto po nehode v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Na linke 158 sme prijali dnes krátko po 10.15 h oznámenie o zrážke osoby s vlakom, prechádzajúcim cez železničné priecestie v Ivanke pri Dunaji," uvádza bratislavská krajská polícia s tým, že policajti hodnovernosť oznámenia na mieste preverili a potvrdili. "Na mieste bolo zistené, že počas prechádzania vlaku uvedeným úsekom mu do jazdnej dráhy vošiel starší muž, pohybujúci sa s paličkou," informuje.

Podľa doterajších informácií rušňovodič aj napriek okamžitej snahe a použitia bŕzd zrážke zabrániť nedokázal. "Muž utrpel na mieste zranenia, ktorým podľahol," konštatuje polícia a dodáva, že zo strany povereného príslušníka Odboru železničnej polície v Bratislave bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. "Presné okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania," uzatvára.

Viac o téme: VlakŽelezničné priecestieChodecIvanka pri Dunaji
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu