Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Záhada masívneho požiaru reštaurácie: Údajne má patriť starostovi! Ten to popiera, vieme viac

Hasiči zasahujú pri požiari v Červeníku Zobraziť galériu (2)
Hasiči zasahujú pri požiari v Červeníku (Zdroj: Topky)

ČERVENÍK - Hasiči aktuálne zasahujú v obci Červeník v okrese Hlohovec pri požiari reštaurácie. Oheň sa rozhorel pred 9.00 h, v danom čase sa v objekte nenachádzala žiadna osoba, informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Bianka Královičová.

Na miesto udalosti bolo postupne vyslaných viac ako 17 príslušníkov HaZZ z hasičských staníc Hlohovec, Piešťany a Trnava. Pri udalosti zasahuje aj viac ako 20 členov dobrovoľných hasičských zborov z okolitých obcí.

archívne video

Hasiči zasahujú pri požiari v jednej z reštaurácií v centre Liberca (Zdroj: X/HZS Libereckého kraje)

Podľa informácií portálu mytrnava.sme.sk mali ľudia pred vypuknutím požiaru počuť hlasný zvuk a vidieť hustý dym. Údajne malo dôjsť k výbuchu kotla.

Galéria: Požiar reštaurácie neďaleko Hlohovca

Podľa informácií tvnoviny.sk má údajne reštaurácia patriť starostovi obce Mariánovi Mihálikovi. Tomu sme sa pokúšali dovolať. Prvýkrát nám zodvihol a poznamenal, že to nie je jeho reštaurácia. Následne hovor zrušil. Pri opakovanom kontaktovaní nás opäť vypol. V okolí požiaru sa však má nachádzať podnik Reštaurácia Miháliková, ktorá podľa objednávok zverejnených na stránke obce niekoľko rokov poskytovala obci pohostinstvo.

Viac o téme: ReštauráciaPožiarHasičiZásahČerveník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu