Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšia krádež v obchodnom centre v Bratislave: Polícia prosí svedkov o pomoc, po páchateľovi stále pátra

Polícia vyšetruje krádež vreckového počítača v obchodnom centre v Bratislave Zobraziť galériu (2)
Polícia vyšetruje krádež vreckového počítača v obchodnom centre v Bratislave (Zdroj: Facebook/Políca SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje krádež, ku ktorej došlo v predajni s elektronikou v obchodnom centre na Mlynských nivách v Bratislave. Neznámy páchateľ tam ukradol vreckový počítač, ktorý si skryl do bundy. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti, kde zverejnila aj fotografie mužov, po ktorých pátra.

archívne video

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý ukradol šperky v hodnote vyše 84-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ z predajnej plochy bez použitia násilia odcudzil mini počítač takým spôsobom, že tovar odpojil od dotykovej obrazovky a následne si ho vložil do svojej bundy," približuje polícia s tým, že muž následne odišiel z predajne bez zaplatenia. Spôsobil tým škodu vo výške takmer 370 eur.

Ďalšia krádež v obchodnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Políca SR - Bratislavský kraj)

Akékoľvek poznatky o totožnosti neznámych mužov môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou správy na profile polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: PočítačNákupné centrumPolícia KrádežBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu