Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická smrť majstra Slovenska! Benedikt (†19) vpálil do autobusu: Hrôzostrašné FOTO z miesta nehody

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

ORAVSKÝ PODZÁMOK - Tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život majstra Slovenska v armwrestlingu Benedikta (†19), sa stala v stredu večer v Oravskom Podzámku. Auto, ktoré šoféroval len 19-ročný študent strednej školy, vpálilo do autobusu. Hrôzostrašnú zrážku nemal šancu prežiť.

archívne video

Hasiči a polícia odpratávajú auto po nehode v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život len 19-ročného Benedikta, sa stala v stredu večer okolo 19:15 hod na ceste číslo I/59 v katastrálnom území obce Oravský Podzámok, okres Dolný Kubín. Podľa polície vodič osobného auta značky Škoda z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde čelne vpálil do oprotiidúceho autobusu.

"Pri dopravnej nehode utrpel 19-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Cestujúci ani vodič autobusu neboli zranení. Alkohol u vodiča autobusu vykonanou dychovou skúšku zistený nebol. U nebohého mladého muža bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

Tragická smrť majstra Slovenska!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Podľa našich informácií pri nehode zahynul majster Slovenska v armwrestlingu, pretláčaní pravou rukou, Benedikt. Škola je z tejto smutnej správy zdrvená. "S pocitom hlbokého smútku v súvislosti s nenapraviteľnou stratou vyjadrujeme rodine úprimnú sústrasť. Benedikt bol študentom štvrtého ročníka Spojenej školy v Nižnej so širokým spektrom záujmov, okrem školských povinností rád športoval napr. reprezentoval školu v armwrestlingu. Bol to študent - mladý muž s budúcnosťou. V takýchto chvíľach si uvedomujeme aký je život krehký a zisťujeme, koľko síl potrebujeme na prekonanie toho jediného, čo nemôžeme nikdy zmeniť," s obrovským žiaľom poznamenal riaditeľ strednej školy, ktorú mladík navštevoval.

Tragická smrť majstra Slovenska!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Obrovský smútok prežíva aj jeho priateľka Karin. "Odpočívaj v pokoji, anjelik môj. Nikdy na teba nezabudnem, nikdy. Počkaj tam na mňa hore! Navždy v srdiečku," napísala na sociálnej sieti. Tragédia zasiahla aj jeho známych. "Vyhasol mladý život a hlavne môj kamarát," napísal na sociálnej sieti jeho kamarát.

V Oravskom Podzámku havaroval autobus
Zobraziť galériu (4)
V Oravskom Podzámku havaroval autobus  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Viac o téme: NehodaOravaAutobusOravský Podzámok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu