Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia obvinila muža z Kežmarku: Opitý spôsobil dopravnú nehodu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

KEŽMAROK -Polícia obvinila 54-ročného vodiča z okresu Kežmarok, ktorý spôsobil pod vplyvom alkoholu dopravnú nehodu v obci Jezersko. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že s oproti idúcim autom sa zrazil vo štvrtok (1. 2.) okolo 16. hodiny.

"Vodič viedol osobné auto, pričom nerešpektoval dopravné značenie zúženej vozovky a nedal prednosť oproti idúcemu osobnému autu. Napriek tomu, že vodička v protismere sa snažila jeho vozidlu vyhnúť, zrážke nedokázala zabrániť," priblížila hovorkyňa.

archívne video

Pri Galante došlo k fatálne zrážke dvoch vozidiel: Vodiči nemali pri čelnom náraze šancu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Vodič napriek kolízii na mieste nezotrval, policajná hliadka ho vypátrala v mieste bydliska. Policajti ho podrobili dychovej skúške s výsledkom viac ako 2,4 promile. U vodičky bol výsledok dychovej skúšky negatívny.

"Polícia mužovi pod vplyvom alkoholu obmedzila osobnú slobodu a bol umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala Ligdayová s tým, že v súčasnosti už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej.

Viac o téme: Alkohol za volantomNehodaPolícia Opitý mužObvinenie Jezersko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu