Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Premávka na Námestí SNP v Bratislave je pre protest dočasne uzavretá

Ľudia počas protestného zhromaždenia hnutia Progresívne Slovensko (PS), strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) proti návrhu trestného zákona, ktorý obsahuje aj zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry, 11. januára 2024 na N Zobraziť galériu (2)
Ľudia počas protestného zhromaždenia hnutia Progresívne Slovensko (PS), strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) proti návrhu trestného zákona, ktorý obsahuje aj zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry, 11. januára 2024 na N (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Premávka na Námestí SNP v Bratislave je aktuálne pre konanie verejného zhromaždenia na nevyhnutne dlhý čas uzavretá. Bratislavská polícia o tom informuje na webe.

"V dôsledku konania sa verejného zhromaždenia je aktuálne uzavretá premávka na Námestí SNP od Hodžovho námestia pre individuálnu dopravu, ako aj pre MHD," uviedli policajti. Žiadajú vodičov, jazdiacich v okolí, aby rešpektovali pokyny polície.

Archívne video

Strany KDH, PS a SaS sú proti zrušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry, vyzvali ľudí na ďalšie protesty (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Ľudia počas protestného zhromaždenia hnutia Progresívne Slovensko (PS), strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) proti návrhu trestného zákona, ktorý obsahuje aj zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry, 11. januára 2024 na Námestí SNP v Bratislave.
Zobraziť galériu (2)
Ľudia počas protestného zhromaždenia hnutia Progresívne Slovensko (PS), strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) proti návrhu trestného zákona, ktorý obsahuje aj zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry, 11. januára 2024 na Námestí SNP v Bratislave.  (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Viac o téme: ProtestOpozíciaSaSKDHBratislavaProgresívne Slovensko (PS)Zastavme ich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu