Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké novinky pre zákazníkov: Na Slovensko mieri nová sieť drogérií! U našich susedov žne úspechy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Zákazníkom sa otvárajú nové možnosti. Na Slovensko totiž mieri ďalšia sieť drogérii. Je ňou v zahraničí populárna sieť Hebe. Iba pred pár dňami otvorili svoju prvú kamennú predajňu v susednom Česku.

archívne video

Bratislavské obchodné centrum Eurovea (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

Príchodu na český trh predchádzal vznik eshopu. U nás vstúpila firma do online priestoru pred rokom. „V decembri 2022 sme spustili na slovenskom trhu portál hebe.com a v júli 2023 sme pre našich slovenských zákazníkov spustili mobilnú aplikáciu. Odvtedy rozvíjame náš online kanál a získavame stále viac zákazníkov,“ uviedla pre portál tvnoviny.sk spoločnosť Hebe. Potvrdili, že ich ďalším krokom na našom trhu bude práve otvorenie kamenných predajní. „V budúcnosti plánujeme na Slovensku otvoriť maloobchodné predajne. O tom, kedy bude otvorená prvá drogéria, vás budeme informovať,“ avizovala spoločnosť.

Veľké novinky pre zákazníkov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

V Česku by mali nasledovať aj ďalšie predajne

Čo sa týka kamenných predajní na českom trhu, tak po prvej by mohli nasledovať aj ďalšie. Ako vysvetlil pre portál idnes.cz Peter Kymlička, partner skupiny Moore Czech Republic, v prípade úspechu reťazec rozhodne o významnejšej expanzii. Sotva však podľa neho budú výraznejšou hrozbou pre dominantné reťazce.

Hebe pochádza z Poľska, kde funguje od roku 2011. V svojej domovskej krajine má dnes už viac ako 300 kamenných predajní. Za zmienku stojí fakt, že majiteľ Hebe je zároveň aj majiteľom siete Biedronka. Práve tento obchodný reťazec by mal koncom budúceho roka vstúpiť na náš trh.

Viac o téme: DrogériaHebeSieť obchodov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu