Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Brutálny útok na výhode Slovenska! Muža napadli, kopali ho na zemi a okradli: Polícia dvojicu obvinila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POPRAD - Polícia obvinila dvojicu útočníkov, ktorá mala zbiť a okradnúť muža v Poprade. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že incident sa stal v utorok (21. 11.) podvečer.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade obvinil mužov vo veku 32 a 27 rokov zo zločinu lúpeže. Skutok mali podľa polície spáchať formou spolupáchateľstva. "Fyzicky napadli 23-ročného muža z Batizoviec. Napadnutý po prvotných úderoch spadol na zem, kde ho útočníci kopali do celého tela, vyzliekli mu bundu, ktorú vzali a utiekli preč," priblížila Ligdayová s tým, že Batizovčan mal v bunde mobilný telefón aj osobné doklady. 

archívne video

Netradičné prerušenie jazdy linky MHD srnou: V šoku zostali aj cestujúci (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Polícia už krátko po čine vypátrala osoby podozrivé zo spáchania tohto protiprávneho konania. "Boli obmedzení na osobnej slobode a neskôr umiestnení do cely policajného zaistenia. Obaja obvinení pochádzajú z Popradu," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: Obvinenie PolíciaPopradKrádežNásilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu