Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia pátra po mužovi, ktorý mal kradnúť v jedálni v Trenčíne

Polícia v Trenčíne pátra po páchateľovi, ktorý 07.11.2023 krátko pred 12:00 hod. v objekte jedálne na ulici Soblahovskej v Trenčíne odcudzil hnedú koženú kapsu s obsahom rôznych osobných dokladov a iných cenností, vrátane finančnej hotovosti vo výške 1.20 Zobraziť galériu (2)
Polícia v Trenčíne pátra po páchateľovi, ktorý 07.11.2023 krátko pred 12:00 hod. v objekte jedálne na ulici Soblahovskej v Trenčíne odcudzil hnedú koženú kapsu s obsahom rôznych osobných dokladov a iných cenností, vrátane finančnej hotovosti vo výške 1.20 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN - Trenčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po mužovi, ktorý mal kradnúť 7. novembra krátko predpoludním v jedálni na Soblahovskej ulici v Trenčíne. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Muž mal podľa polície v objekte jedálne odcudziť hnedú koženú kapsu. Boli v nej osobné doklady, rôzne cennosti a finančná hotovosť 1200 eur. "Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli k stotožneniu muža na fotografiách, je možné oznámiť na telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti Polícia SR - Trenčiansky kraj," informovala polícia.

Polícia v Trenčíne pátra po páchateľovi, ktorý 07.11.2023 krátko pred 12:00 hod. v objekte jedálne na ulici Soblahovskej v Trenčíne odcudzil hnedú koženú kapsu s obsahom rôznych osobných dokladov a iných cenností, vrátane finančnej hotovosti vo výške 1.200 EUR.
Zobraziť galériu (2)
Polícia v Trenčíne pátra po páchateľovi, ktorý 07.11.2023 krátko pred 12:00 hod. v objekte jedálne na ulici Soblahovskej v Trenčíne odcudzil hnedú koženú kapsu s obsahom rôznych osobných dokladov a iných cenností, vrátane finančnej hotovosti vo výške 1.200 EUR.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Viac o téme: JedáleňPátraniePolícia TrenčínMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu