Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Honosnú svadbu Slovenky a Nigérijca sledovali online tisíce ľudí: Skromnosť išla bokom, lietali aj bankovky!

Honosná svadba Slovenky Diany a Nigérijčana Nathaniela
Honosná svadba Slovenky Diany a Nigérijčana Nathaniela (Zdroj: Youtube/BODY VIDEOGRAPHY PRODUCTION)

KOŠICE - Tu sa na skromnosť nikto nehral, tu išlo o oslavu nového života, akú by chcela mať nejedna nevesta. Luxusná svadba, ktorú mohli sledovať fanúšikovia aj naživo cez internet, môže pompéznosťou konkurovať celebritným sobášom. Talentovaná Slovenka Diana Slepčíková si brala 26-ročného Nigérijčana Nathaniela.

24-ročnú Dianu Slepčíkovú pôvodom z Košíc a jej dnes už manžela Nathaniela z Nigérie, doteraz až tak veľa ľudí nepoznalo. Diana je pritom talentovanou gospelovou speváčkou. V minulosti pôsobila ako speváčka v kresťanskom spoločenstve Haleluja a svoj prenikavý hlas predviedla aj na vlastnej svadbe. Diana je činná aj na sociálnych sieťach, kde si našla už tisíce fanúšikov.

Erik Tomáš o jednorazovom príspevku pre dôchodcov (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Netradičný sobáš sa podľa Plus 1 deň odohrával v Británii, kde obaja novomanželia žijú už dlhšie. Diana spoznala svojho vyvoleného približne pred rokom a pol prostredníctvom internetu. Na svadbe nemohli chýbať ani Nathanielovi príbuzní z Nigérie, ktorí podobne ako fanúšikovia online mohli naživo sledovať tradičné slovenské i rómske svadobné zvyky vrátane zbierania črepov, či tzv. redovú, keď Dianu pri popolnočnom tanci pozvaní hostia zasypávali bankovkami.

Dianiným príbuzným sa mladý muž z odlišnej kultúry najprv nepozdával, no ako sama povedala, „keď ho bližšie spoznali a zistili, že je dobrý človek, zmenili názor a veľmi si ho obľúbili.“ Na okázalej svadbe sa nešetrilo naozaj na ničom. Na mieru ušité biele šaty stáli Dianu približne 2000 eur, červené ďalšiu tisícku. K tomu množstvo šperkov, kvetov, kapela a pohostenie ako pre kráľov.

Viac o téme: SvadbaSlovenskoNigériaDiana Slepčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu