Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôza v paneláku! Dominika požadovala od potenciálneho svokra 40 miliónov, aby nerozštvrtila jeho syna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

ROŽŇAVA - Polícia obvinila 25-ročnú ženu z okresu Rožňava, ktorá sa vyhrážala, že rozštvrtí a motorovou pílou rozpíli svojho partnera, ktorého neskôr aj fyzicky napadla a nožom mu spôsobila viaceré rezné rany. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na dva až šesť rokov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Hrôzostrašné chvíle prežíval 26-ročný muž v Rožňave. Ani vo sne by ho nenapadlo, čoho je v skutočnosti jeho partnerka schopná. Len 25-ročná žena v jednom z panelákov na najväčšom rožňavskom sídlisku vzala do ruky kuchynský nôž a rodinná idylka sa razom zmenila na peklo. 

Archívne video:

Agresívny muž (39) sa vyhrážal žene: Policajtom na bábike ukazoval, ako ich poreže (Zdroj: Polícia ČR)

Podľa polície mala obvinená žena v sobotu (4. 11.) prostredníctvom sociálnej siete kontaktovať otca svojho partnera s tým, že jeho syna rozštvrtí a zabije, dobodá a rozpíli motorovou pílou. "Uviedla, že svoje hrozby dokoná, ak jej okamžite nepošle všetky peniaze, ktoré má na svojom účte. Žena požadovala vysokú sumu, ktorú mal otec jej priateľa previesť na číslo účtu, ktoré mu uviedla," priblížila krajská policajná hovorkyňa. Podľa informácií noviny.sk mala Dominka od potencionálneho svokra požadovať 40 miliónov eur.

Dominika muža napadla kuchynským nožom

Žena svojho priateľa nakoniec aj napadla, pričom sa mu vyhrážala fyzickou likvidáciou a ohrozovala ho nožom. Muža zasiahla v oblasti ramena a ruky a spôsobila mu viaceré rezné rany. "Podľa predbežnej lekárskej správy muž utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti do siedmich dní," dodala Ivanová.

Polícia ženu po vykonaní procesných úkonov umiestnila do cely, stopy, ktoré zaistila na mieste činu, zaslala na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Žena bola obvinená zo zločinu vydierania a prečinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. "Rožňavský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej ženy do vyšetrovacej väzby," doplnila Ivanová.

Viac o téme: VyhrážaniePolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu