Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážna nehoda pri Žiari nad Hronom: Zasahoval vrtuľník, žena (67) putovala rovno do nemocnice!

Nové farby polície a nové policajné autá
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

LADOMERSKÁ VIESKA - Ťažké zranenia utrpela v sobotu (28. 10.) večer 67-ročná žena po zrážke dvoch osobných aut na rýchlostnej komunikácii R1 pri obci Ladomerská Vieska v okrese Žiar nad Hronom. Po nehode pomáhala na mieste aj posádka záchranárskeho vrtuľníka z Banskej Bystrice, ktorá zranenú previezla do nemocnice.

Ako informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE Zuzana Hopjaková, posádka vrtuľníka pristála priamo na ceste, kde si do svojej starostlivosti prevzala túto najťažšie zranenú pacientku, ktorá ako spolujazdkyňa pri zrážke s ďalším osobným vozidlom utrpela poranenia viacerých častí tela. 

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Záchranári jej na mieste poskytli neodkladné zdravotné ošetrenie a po preložení na palubu bola pri vedomí, s tzv. polytraumou letecky prevezená do nemocnice v Banskej Bystrici," uviedla Hopjaková. Podľa vyjadrenia operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Banská Bystrica po nehode zasahovali na mieste tri vozidlá a osem príslušníkov HaZZ. Cesta v smere na Zvolen bola na určitý čas uzatvorená.

 

Séria dnešných záchranných letov posádky Krištof 02 z Banskej Bystrice začala pri úraze 71-ročného pilčíka v lesnom...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Saturday, October 28, 2023

 

Viac o téme: AutáZrážkaZraneniaPolícia Žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu