Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vražda v piatok trinásteho! Na sídlisku v Žiline našli v noci medzi autami mŕtve telo: Polícia zadržala podozrivého muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ŽILINA - ​Obyvateľov jedného zo sídlisk v Žiline vystrašila informácia o vražde, ku ktorej prišlo v piatok 13. októbra večer okolo 19.00. Svedkovia hovoria o bielej dodávke, z ktorej vystúpil chlap. Staršieho muža, pri ktorom auto zastavilo, najskôr udieral päsťami a potom ho dobodal nožom.

Incident sa odohral na Gabajovej ulici na sídlisku Hliny. Po útoku nožom muž nasadol do dodávky a odišiel. Medzi autami zostalo len nehybné telo obete. "Vo večerných hodinách bolo pred bytovým domom nájdené telo 64-ročného muža bez známok života s rozsiahlymi zraneniami v oblasti hlavy a krku," potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

archívne video

Nebezpečnému šoférovi nepomohol ani výkonný motor: Skončil v rukách polície (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj)

Muž, ktorého našli dobodaného, údajne býval na sídlisku. Policajti hneď začali pátrať po okolí a na mieste zaisťovali stopy. "V krátkom čase po intenzívnom pátraní sa podarilo zadržať podozrivú osobu a v súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony," doplnila Kremeňová. Vyšetrovateľ žilinského krajského policajného riaditeľstva začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Viac o téme: VraždaPolícia Žilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu