Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE Ťažká dopravná nehoda na Kysuciach: Premávka je obojsmerne zastavená! Zasahuje vrtuľník

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Na severe Slovenska, konkrétne na ceste I/11 Budatínska Lehota došlo dnes dopoludnia k ťažkej dopravnej nehode. Premávka je v oboch smeroch zastavená. Polícia vodičov žiada o rešpektovanie pokynov, ohľaduplnosť a trpezlivosť.

 

POZOR VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA NA CESTE I/11 BUDATÍNSKA LEHOTA PREMÁVKA ZASTAVENÁ V OBOCH SMEROCH Žiadame vodičov o rešpektovanie pokynov policajtov, ohľaduplnosť a trpezlivosť. Informácie budeme aktualizovať.

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Friday, October 13, 2023

Po zrážke s nákladným autom sa v piatok na ceste I/11 v Kysuckom Novom Meste zranili 23-ročný vodič dodávky a jeho spolujazdec. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová. Doplnila, že vodič viedol dodávku v smere zo Žiliny do Čadce. "Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim nákladným autom, ktoré viedol 55-ročný vodič. Po dopravnej nehode vodiča dodávky a jeho spolujazdca previezli so zraneniami do nemocnice," uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Vodič nákladného auta sa na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom, u 23-ročného vodiča nariadili odber krvi za účelom zistenia, či nebol ovplyvnený návykovou látkou, dodala Kremeňová.  Premávka na ceste I/11 bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania, uzavrela krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaKysucké Nové MestoBudatínska Lehota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu