Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MIMORIADNE Lietadlo, ktoré padlo pri Senici, patrí známemu hercovi! Zomreli dvaja ľudia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Hasičský a záchranný zbor)

SENICA - Víkend poznačila tragédia. Pri Senici došlo v nedeľu podvečer k pádu malého lietadla. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby uviedlo, že na tiesňovú linku prijali informáciu o páde. Na miesto vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci.

Portál tvnoviny.sk uvádza, že pri tragédii zomreli dvaja ľudia. Lietadlo malo podľa prvotných informácií predvádzať akrobatické manévre, pri ktorých pilot stratil kontrolu nad strojom.

MIMORIADNE Lietadlo, ktoré padlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hasičský a záchranný zbor)

Portál tiež uviedol, že stroj patri firme známeho slovenského herca a moderátora Daniela Dangla. Herca aj oslovili. „Prepáčte, nie som momentálne v stave sa k tomu vyjadrovať,“ reagoval na tragickú udaloť Dangl. 
 

 

SENICA: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR prijalo na tiesňovú linku informáciu o páde malého lietadla....

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Sunday, October 1, 2023

Informácie o páde lietadla s posádkou potvrdila aj trnavská krajská polícia. "Polícia prijala z linky 112 o 18.33 h informáciu o páde ultra ľahkého lietadla v meste Senica, časť Čáčov, mimo obývanej časti mesta. Na miesto udalosti sme okamžite vyslali najbližšie hliadky, ktoré preverujú prvotné informácie, stav posádky aj okolnosti, za ktorých došlo k jeho zrúteniu," uviedli. 

Na miesto smerovali aj štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z HS v Senici s dvoma kusmi hasičskej techniky. "Zasahujúci príslušníci po príchode na miesto udalosti zistili, že sa jedná o malé lietadlo, v ktorom sa nachádzajú dve osoby bez známok života," uviedli. Hasiči miesto udalosti zabezpečili pred šírením nebezpečných látok a pred vznikom požiaru.

 

AKTUÁLNE: LETECKÁ NEHODA SENICA, ČASŤ ČÁČOV, ZRÚTILO SA LIETADLO S POSÁDKOU Polícia prijala z linky 112 o 18.33 h...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Sunday, October 1, 2023

 

Viac o téme: PádLietadloúmrtieSenicaLietadloúmrtie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu