Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vážna nehoda! Auto sa čelne zrazilo s kamiónom: Vodič nemal šancu prežiť, uzavreli horský priechod Čertovica

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

ČERTOVICA - K vážnej dopravnej nehode prišlo dnes na Čertovici. Podľa predbežných informácií sa čelne zrazilo osobné auto s kamiónom. Vodič SUV nemal šancu brutálnu zrážku prežiť. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Všetky záchranné zložky zasahovali dnes pri vážnej dopravnej nehode na Čertovici v smere na Nižnú Bocu. Na mieste sa čelne zrazilo osobné auto Hyundai idúce od horského piechodu Čertovica na Kráľovu Lehotu s protiidúcim kamiónom. 42-ročný vodič SUV z presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke. Pri zrážke utrpel vážne zranenia. Informovala o tom  žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. Na miesto preto okamžite dorazil vrtuľník. Ten však naspäť odletel prázdny. Vodič totiž svojim zraneniam na mieste podľahol.

Nákladné vozidlo šoféroval 31-ročný muž, ktorý pri nehode neutrpel žiadne zranenia. Vykonanou dychovou skúškou alkohol uňho zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva.

Archívne video: Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov

Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov (Zdroj: FB/Mesut Ilhan)

Na mieste boli okamžite prítomní hasiči z Liptovského Hrádku a pozemná posádka záchranárov z Liptovského Hrádku, ktorí prišli vodičom okamžite na pomoc. Napriek ich rýchlemu príchodu sa však zranenej osobe už nedalo pomôcť. Polícia cestu č.72 pre dokumentovanie nehody zatvorila. Presná príčina nehody ako aj ďalšie podrobnosti budú známe až po vyšetrovaní.

 

AKTUÁLNE: VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA V OBCI NIŽNÁ BOCA, OKRES LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ. Z dôvodu dokumentovania vážnej dopravnej...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Friday, September 22, 2023

 

Viac o téme: NehodaKamiónČertovicaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu