Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororová smrť muža (†33) v lese pri Rimavskej Sobote: Nepomohlo ani okamžité oživovanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

RIMAVSKÁ SOBOTA - V lese v blízkosti obce Hrachovo v okrese Rimavská Sobota zomrel v sobotu 33-ročný muž, ktorého zasiahol konár stromu. Potvrdila to banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE Zuzana Hopjaková dodala, že lesného pracovníka pri manipulácii s drevom zasiahol padajúci konár na hlavu. "Utrpel rozsiahle poranenia s následnou zástavou obehu," objasnila s tým, že na mieste ho začali oživovať prítomní svedkovia. Lekára po prílete vysadili palubným navijakom a pokračoval v resuscitácii. Spomenula, že mužovi sa však nepodarilo obnoviť základné životné funkcie a svojim rozsiahlym zraneniam napokon podľahol.

archívne video

Polícia o aktuálnej situácii s nelegálnou migráciou na Slovensku (Zdroj: Topky/ Vlado Anjel)

Polícia udalosť vyšetruje ako prečin usmrtenia

Ako ďalej uviedol hlavný operátor Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Viliam Sládek, záchranárov privolali na miesto v sobotu ráno. Na linku prijali žiadosť o pomoc k pilčíkovi. Na miesto vyslali dve ambulancie záchrannej zdravotnej služby vrátane záchranárskeho vrtuľníka. Polícia udalosť vyšetruje ako prečin usmrtenia.

Viac o téme: úmrtiePolícia Rimavská SobotaLesMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu