Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Desivé momenty: Vodička v Topoľčanoch zachytila a vážne zranila chodca na priechode! Skončil v nemocnici

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Nitriansky kraj)

TOPOĽČANY - Polícia vyšetruje vážnu dopravnú nehodu, ktorá sa stala v Topoľčanoch na Krušovskej ulici vo štvrtok 7. septembra vo večerných hodinách. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre na sociálnej sieti.

 

VODIČKA ZACHYTILA A VÁŽNE ZRANILA CHODCA NA PRIECHODE PRE CHODCOV 🚶‍♂️🚗 🚓🚑 Záchranné zložky boli vo večerných hodinách...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, September 8, 2023

Z doposiaľ presne nezistených príčin narazila 77-ročná vodička osobného vozidla do 45-ročného chodca, ktorý išiel po priechode pre chodcov. "Po zrážke museli zasahovať záchranné zložky. Chodec utrpel rôzne zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice," uviedla polícia.

archívne video

Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov (Zdroj: FB/Mesut Ilhan)

Policajti vodičku podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. "Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania topoľčianskej polície. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," doplnila polícia.

Viac o téme: ChodecPolíciaVodičkaTopoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu