Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

AKTUÁLNE pri Nitre sa zrútilo lietadlo! Na mieste sú všetky zložky, hlásia mŕtvych

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

NITRA - V utorok vo večerných hodinách došlo k tragédii. Pri Nitre sa zrútilo malé športové lietadlo. Pád lietadla už potvrdili aj hasiči, na mieste sú dve obete.

K pádu lietadla došlo v blízkostí obcí Mechenice a Podhorany. Vo vnútri lietadla sa v tom čase mali nachádzať dve osoby - muž a žena, pričom muž údajne školil ženu. Nehodu pritom nahlásili obyvatelia obcí, ktorí údajne videli pád lietadla. Okolie v súčasnosti prehľadávajú hasiči na štvorkolkách. Informoval o tom portál noviny.sk.

Tragickú udalosť potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Nitre Andrea Červočová. Príčiny pádu lietadla zatiaľ nie sú známe. Na miesto nehody podľa hovorkyne smerujú odborníci z Leteckého a námorného vyšetrovacieho úradu. Pri páde malého športového lietadla pri obci Podhorany v okrese Nitra zomreli dve osoby. TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.  "Pri páde športového lietadla zahynuli dve osoby. Vyslaní záchranári im už nedokázali pomôcť," priblížila Krčová.

Správu aktualizujeme. 

Viac o téme: Pád malého športového lietadlaPád lietadla neďaleko Nitry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu