Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík (21) v Rimavskej Seči smrteľne zranil príbuzného: Z miesta činu ušiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RIMAVSKÁ SEČ - Zo zločinu zabitia a prečinu porušovania domovej slobody obvinila polícia 21-ročného muža, ktorý v obci Rimavská Seč v piatok (18. 8.) vošiel do domu svojho príbuzného a fyzicky ho napadol. Poškodený 22-ročný muž zraneniam podľahol. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Obvinený mal podľa polície v podvečerných hodinách neoprávnene vojsť do rodinného domu a fyzicky napadnúť 22-ročného muža. "Privolanej posádke rýchlej zdravotnej pomoci sa už poškodeného nepodarilo oživiť," uviedla polícia. Útočník po spáchaní skutku z miesta činu ušiel, polícii sa ho však v krátkom čase podarilo vypátrať.

 

NEZHODY MEDZI PRÍBUZNÝMI SKONČILI TRAGÉDIOU, TRI DETI PRIŠILI O OTCA Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil 21-ročného...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, August 21, 2023

"Po vykonaní procesných úkonov bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Sudca okresného súdu už obvineného vzal do väzby," dodala polícia s tým, že prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: Polícia Rimavská SobotaMužNásilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu