Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Do konca leta zostávajú už len dni: Takto by ste ho mali stráviť na základe svojho znamenia zverokruhu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Leto sa pomaly blíži ku koncu a máte pocit, že ste ho nestrávili tak, ako by ste chceli? Na základe vášho znamenia zverokruhu by ste sa mali vrhnúť na dobrodružstvá a Blíženci by sa mali konečne rozhodnúť!

BARAN

Vaša pracovitosť by mala dostať prázdniny. Doteraz ste sa naháňali za úspechom, ale aspoň posledné týždne leta využite na oddych a zrelaxujte. Vyberte sa na dlhšiu dovolenku a načerpajte sily na nové pracovné ponuky, ktoré sa v septembri začnú hrnúť jedna za druhou.

BÝK

Lenivosť vás toto leto prevalcovala a doteraz ste sa doma gúľali pred televíziou. Je čas na nejaké dobrodružstvo, ktoré si zapamätáte do konca života. Najlepšie spravíte, ak iba tak vybehnete do cestovnej kancelárie a zarezervujete si zájazd, ktorý vám ako prvý cinkne do nosa.

Do konca leta zostávajú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

BLÍŽENCI

Nerozhodnosť vám pokazila celé leto. Nevedeli ste sa rozhodnúť, či sa vyberiete na dovolenku alebo budete pracovať na vašej kariére. Teraz, keď už sa blíži leto ku koncu, stále váhate nad dovolenkou. Neváhajte však dlho, lebo zostanete doma na záhrade s minerálkou v ruke.

ŠKORPIÓN

Ste milovníkom hôr a toto leto ste na ne nezabudli. Máte prejdený už nejaký ten kopec, ale vy sami viete, akú výzvu ste si dali. Zostáva vám zdolať ešte zopár vrchov, ktoré ste si zaumienili. Nedajte sa zastaviť zlým počasím a lenivosťou. Ten pocit na vrchole bude stáť za to!

Do konca leta zostávajú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

RAK

Aj keď ste si svoje leto predstavovali úplne inak, aj tak ste veľmi radi, ako dopadlo. Našli ste človeka, ktorý síce neobľubuje turistiku tak ako vy, ale cítite sa s ním šťastný aj na lavičke v parku. V posledných týždňoch leta by ste svoju polovičku mali prekvapiť výletom, ktorý nemusí byť dlhý a ani za hranice Slovenska.

PANNA

Toto leto je pre vás skôr nočná mora ako niečo, o čom ste dlho snívali. V máji ste si po ťažkom roku predstavovali leto plné výletov a dovoleniek. Nestalo sa tak a vás premohla smutná nálada. Zostali ste doma, neboli ste nikde na výlete a pracovali ste. Nečakajte na druhých a neriaďte sa ich voľným časom. Posledné týždne leta vypnite a choďte si k moru oddýchnuť.

Do konca leta zostávajú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

KOZOROŽEC

Leto nie je rozhodne obdobie, ktoré milujete. Cítite sa viac pohodlne v jesenných či zimných mesiacoch. Lyžovačka, prechádzka pod dáždnikom alebo sánkovačka je pre vás to pravé orechové. Aj keď počasie v posledných dňoch pripomína skôr jeseň ako leto, môžete si oddýchnuť v horách. Počasie tam vás príjemne prekvapí a šum potoka vás razom upokojí.

VÁHY

Architektúra, hudba a krásny spev.. to je pre vás! Prechádzka tajomnými uličkami, kde sa ozýva zvuk gitary a spev neznámeho umelca, je pre vás to pravé orechové. V posledných dňoch leta sa vydajte na neznáme miesta v Taliansku a navštívte skôr tiché uličky než známe turistické atrakcie.

Do konca leta zostávajú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

STRELEC

Vaša letná postava si dala načas, pretože do posilňovne ste sa rozhodli vkročiť až začiatkom leta. Teraz sa začínajú rysovať prvé výsledky a vy by ste ich radi ukázali na nejakej pláži. Nevieme, či to teda stihnete na pláž pri more, ale aj na Slovensku sú miesta, kde to ako pláž vyzerá!

RYBY

Vaša záľuba v cestovaní vám trošku sťažila možnosti. Zostalo už veľmi málo krajín, ktoré ste nenavštívili. Zabudli ste na krajinu, v ktorej bol už asi každý Slovák – Chorvátsko. Vašu vnútornú umeleckú dušu potešia tichšie uličky a vychutnáte si aj deň pri mori.

LEV

Dovolenku pri mori ste zavrhli skôr, ako ste to vyskúšali. Celé leto ste strávili návštevami a boli ste neustále v spoločnosti iných ľudí. Neoddýchli ste si sami so sebou a práve to potrebujete. Dajte si posledné letné týždne dovolenku a strávte ju doma s knihou v ruke. Ani neviete ako vám to pomôže.

Otec s dcérou čítajú knihu.
Zobraziť galériu (6)
Otec s dcérou čítajú knihu.  (Zdroj: gettyimages.com)

VODNÁR

Zabili ste skoro dva mesiace hľadaním logiky v tom, čo netreba. Cestovanie, oddychovanie, kúpanie a trávenie slnečných dní nie je potrebné rozoberať z každej strany, Spravte niečo nelogické. Choďte skočiť bungee jumping, odíďte si pozrieť pravé safari... hocičo! Buďte spontánny.

Ako ste strávili toto leto vy? Podeľte sa s nami o vaše zážitky v komentároch.

Viac o téme: LetoDovolenkaPrázdninyZnamenie zverokruhu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu