Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vodičovi nákladného auta pri Drietome polícia namerala 1,90 promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

DRIETOMA - Polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 35-ročného muža z Dudiniec. Vodič nákladného auta Volvo s návesom jazdil v blízkosti hraničného priechodu Drietoma - Starý Hrozenkov pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Vodiča Volva zastavili príslušníci Finančnej správy SR. "Vzhľadom na skutočnosť, že javil známky požitia alkoholických nápojov, na mieste ho podrobili dychovej skúške. Tá sa krátko pred 22.00 h skončila s pozitívnym výsledkom 1,90 promile alkoholu," uviedli policajti.

 

S TAKMER 2 PROMILE JAZDIL NA KAMIÓNE ➡V blízkosti hraničného priechodu Drietoma – Starý Hrozenkov bol príslušníkmi...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Friday, August 11, 2023

Kamionista teda podľa nich viedol auto pri výkone povolania v stave vylučujúcom spôsobilosť, čím mohol ohroziť život alebo zdravie ľudí alebo spôsobiť značnú škodu na majetku. "Muža policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a zadržali mu vodičský preukaz. Po zadržaní ho umiestnili v cele policajného zaistenia," doplnila polícia. Policajný vyšetrovateľ spis predložil prokurátorovi v tzv. superrýchlom konaní s návrhom na podanie obžaloby.

Viac o téme: Alkohol za volantomAlkoholVodičNákladné autoPolícia Drietoma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu