Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž kradol v komplexe rodinných domov: Použil kreditku a spôsobil škodu vyše 8600 eur

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Polícia obvinila 25-ročného Richarda V., ktorý spôsobil škodu vo výške viac ako 8600 eur. Z komplexu rodinných domov na Bellovej ulici v Bratislave v utorok (25. 7.) ráno odcudzil tenisky, kabelku s dokladmi i kľúčmi. Viackrát použil aj ukradnuté platobné karty. Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

 

AJ SVOJOU NEOPATRNOSŤOU SI DLHO LUP NEUŽIL ☝ POLICAJTI TRETIEHO BRATISLAVSKÉHO OKRESU OBJASNILI ĎALŠÍ TRESTNÝ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, July 28, 2023

Obvinený vošiel cez neuzamknutú vstupnú bránku na oplotený pozemok komplexu rodinných domov. "Z priestoru vonkajšej steny garáže od rodinného domu odcudzil tenisky neznámej značky v hodnote 600 eur a následne zo zaparkovaného vozidla značky Mercedes-Benz bez použitia násilia odcudzil z úložného priestoru kabelku v hodnote 7000 eur s peňaženkou v hodnote 890 eur s obsahom dokladov, platobnej karty a ovládača od garážovej brány, ako aj kľúče od uvedeného vozidla," priblížila hovorkyňa.

archívne video Polícia pátra po identite muža na videu: Seniora pripravil o 15-tisíc eur

Polícia pátra po identite muža na videu: Seniora pripravil o 15-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polcía SR - Bratislavský kraj)

Viacnásobné použitie platobných kariet pomohlo policajtom zúžiť okruh jeho pohybu. Obvinený je pre prečin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a za prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku.

Viac o téme: ŠkodaKrádežPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu