Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Orave sa zrazilo auto s autobusom: Zranili sa traja ľudia

Dopravná nehoda v Lokci Zobraziť galériu (2)
Dopravná nehoda v Lokci (Zdroj: TASR)

LOKCA - Zrážka auta s autobusom v obci Lokca, okres Námestovo, si v utorok (25. 7.) poobede vyžiadala tri zranené osoby. Previezli ich na ošetrenie. V stredu o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 55-ročná vodička viedla osobné auto po ceste v obci Lokca. Pri odbočovaní na cestu do obce Breza došlo pri prejazde križovatkou k stretu s autobusom, ktorý viedol 61-ročný vodič. "Vodičku osobného auta a dve spolujazdkyne po nehode previezli na ošetrenie, k zraneniu ďalších osôb nedošlo," konkretizovala Kremeňová.

Archívne video: Neďaleko Brna sa zrazili dva autobusy, zasahuje tam aj záchranársky vrtuľník, zranených rátajú v desiatkách

Neďaleko Brna sa zrazili dva autobusy, zasahuje tam aj záchranársky vrtuľník, zranených rátajú v desiatkách (Zdroj: Twitter.com/Policie ČR)

Na Orave sa zrazilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

 Dodala, že vodiča autobusu na mieste podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U vodičky nariadili odber krvi na prípadné zistenie prítomnosti alkoholu. "Ďalšie okolnosti, ako aj príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: ZraneniaDopravná nehodaPolícia Orava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu