Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

AKTUÁLNE Brutálny pokus o vraždu v Nitre: Muž zaútočil na svoju priateľku! Dobodal ju nožnicami

(Zdroj: Topky)

NITRA - Záchranné zložky aktuálne zasahujú v Nitre v časti Mlynárce, kde sa 39-ročný muž pokúsil zavraždiť svoju 32-ročnú priateľku. V aute ju dobodal nožnicami, potom sa pokúsil o samovraždu.

V časti Mlynárce v Nitre je obojsmerne uzatvorená cesta. Na mieste sú záchranné zložky aj policajti, ktorí vyšetrujú brutálny prípad. 39-ročný muž tam podľa portálu noviny.sk dobodal svoju priateľku nožnicami a potom pobodal aj seba. 

Útok sa stal v aute Transporter. Portál informuje, že údajný pokus o vraždu sa stal neďaleko firmy Polysak. "Videli sme tri policajné autá a dve sanitky. Mysleli sme si, že sa tam stala nejaká nehoda," povedala pre Topky.sk okoloidúca. Oboch zranených previezli do nemocnice.

"Polícia v Nitre prijala dnes krátko popoludní oznámenie o incidente, ktorý sa odohral na Poľnej ulici v Nitre. Policajné hliadky zistili, že na mieste sú dve zranené osoby, pričom pravdepodobne muž bodol viackrát ženu a napokon raz aj seba," informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. "Okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania. Vzhľadom na prebiehajúce dokumentovanie prípadu a zisťovanie informácií nemôžeme verejnosti poskytnúť momentálne viac informácií. Urobíme tak hneď, ako to procesná situácia dovolí," dodala hovorkyňa.

archívne video

Policajný prezident Štefan Hamran kritizuje zneužívanie vraždy v Dubnici nad Váhom politikmi (Zdroj: Topky/Maarty)

"Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc dvom zraneným ľuďom. Po ošetrení ich oboch s viacerými bodnými poraneniami previezli do nemocnice," reagovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

 

Viac o téme: Pokus o vražduNitraMlynárce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu