Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma na jazere neďaleko Bratislavy: Dve dievčatá takmer prišli o život! Úradovala nešťastná láska a alkohol

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Ak by si Monika nevšímala svoje okolie, osud dvoch dievčat mohol skončiť tragicky. Našťastie, keď si mladá žena oddychujúca s rodinou pri jednom z jazier v Bratislavskom kraji všimla na opačnej strane niečo zvláštne, neváhala a s mužom Štefanom sa rozhodli ísť pozrieť, čo to je.

archívne video

Prvý deň letnej sezóny 2023 na kúpalisku na Ostrove (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

Rozhodnutie Moniky skontrolovať, čo to vlastne na druhom brehu jazera zbadala, zachránilo život dvom dievčatám. Tým neznámym objektom totiž boli práve ony. Mladý pár objavil na brehu dve bezvládne slečny, z ktorých jedna bola po pás vo vode. O duchaprítomnosti mladého páru informuje na sociálnej sieti Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

Záchrana dievčat nebola úplne jednoduchá, boli totiž za plotom. Štefan sa však vynašiel a  Moniku cezeň prehodil, aby sa k nim čo najrýchlejšie dostala. Pri pohľade na bezvládne telá reagovala veľmi rozvážne. Hneď kontaktovala tiesňovú linku a dievča, ktoré bolo po pás vo vode, vytiahla von. Štefan zatiaľ bežal pre auto a a čakal na záchranku, aby sa na miesto čo najrýchlejšie dostala.

Obidve slečny boli opité. Dôvodom, ktorý ich k tomu viedol, bola nešťastná láska. Zostáva len veriť, že po vytriezvení prehodnotili svoje konanie a uvedomili si, že nešťastná láska im za vlastný život nestojí. Prázdniny len začínajú a určite ich čaká oveľa viac a lepších dobrodružstiev, ako sa takmer utopiť pod vplyvom alkoholu.

Záchranári veľmi oceňujú konanie Moniky a Štefana, vďaka ktorým neprišlo na jazere k zbytočnej tragédii.

 

DRÁMA NA JAZERE Monika Ralbovská s rodinou relaxovala pri jednom z jazier v Bratislavskom kraji, keď vtom spozorovala na...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Friday, July 7, 2023

  

Viac o téme: ZáchranaJazeroDráma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu