Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žena prekročila rýchlosť o takmer 80 km za hodinu, šoférovala opitá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

BRATISLAVA - Žena prekročila povolenú rýchlosť na diaľnici o takmer 80 kilometrov za hodinu. Policajti zároveň 52-ročnej Adriane G. z okresu Senec namerali v dychu 1,65 promile alkoholu. Obvinili ju z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Hliadka bratislavských diaľničných policajtov spozorovala v pondelok krátko pred 15.45 h na diaľnici R7 v smere do Dunajskej Stredy vozidlo značky Subaru Impreza. Vozidlu bola v uvedenom úseku nameraná rýchlosť 206 kilometrov za hodinu," priblížil Szeiff. Hliadka, ktorá auto zastavila, podrobila vodičku dychovej skúške na alkohol. Ten potvrdila aj opakovaná skúška.

Video: Žena prekročila na diaľnici rýchlosť o takmer 80 km za hodinu, šoférovala opitá

Žena prekročila na diaľnici rýchlosť o takmer 80 km za hodinu, šoférovala opitá (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Po vykonaní potrebných úkonov bola žena umiestnená v cele policajného zaistenia, vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní. "V nadväznosti na tento prípad opäť pripomíname, že jazdou pod vplyvom alkoholu zbytočne riskujete a ohrozujete ňou nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. V žiadnom prípade nejazdite pod vplyvom alkoholu," upozornil hovorca.

Viac o téme: Alkohol za volantomVodičkaPrekročenie rýchlosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu