Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

POZOR na špekulantov! Podvodníci spustili vlastnú vlnu predaja lístkov na zápas s Portugalskom

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Po vypredaní lístkov na septembrový zápas slovenských futbalistov s Portugalskom spustili svoju vlnu predaja podvodníci. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

"Vo veľkom zverejňujú na bazároch ponuky s predajom vstupeniek. Zaplatiť im môžete, ale lístkov sa nedočkáte," informuje polícia po tom, ako zaznamenala prvé prípady podvodných konaní. "V jednom z nich poškodená telefonicky komunikovala s podvodníkom, ktorému zaslala za dve vstupenky 180 eur. Po odoslaní peňazí jej predajca napísal, že ešte pred zaslaním lístkov musí vybaviť na nich prepis mien. Poškodená sa však lístkov nedočkala," opísala prípad polícia.

 

PODVODNÍCI UŽ SPUSTILI VLASTNÚ VLNU PREDAJA FUTBALOVÝCH VSTUPENIEK NA ZÁPAS S PORTUGALSKOM, ⚽️ 👉 PO ZREALIZOVANÍ PLATBY...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, June 30, 2023

Podobnú skúsenosť zažil aj 37-ročný muž z Bratislavy, ktorý si chcel kúpiť štyri lístky, a tak sa s predajcom dohodol na cene 356 eur, ktoré zaslal na dohodnutý bankový účet. "Neznámy muž po zrealizovaní platby prestal s poškodeným komunikovať," dodala polícia. Verejnosť vyzýva, aby sa nenechala zlákať lákavo vyzerajúcimi cenami na neoverených predajných portáloch či bazároch.

Lístky na zápas futbalovej kvalifikácie o postup na Majstrovstvá Európy 2024 proti Portugalsku, ktorý slovenská reprezentácia odohrá v Bratislave 8. septembra, sa v utorok vypredali za necelých 40 minút po začiatku predaja.

Viac o téme: PodvodLístkyZápasPolícia Portugalsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu