Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia obvinila muža z okresu Prešov z drogovej trestnej činnosti: V minulosti bol za rovnaké aktivity už odsúdený

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

PREŠOV - Z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi polícia obvinila 34-ročného muža z okresu Prešov. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, muž bol zadržaný v pondelok (19. 6.) policajtmi pri páchaní drogovej trestnej činnosti.

Ako povedala, ide o muža, ktorý za takúto trestnú činnosť už bol v minulosti odsúdený. "V uvedený deň boli u neho zaistené viaceré skladačky s obsahom bielej kryštalickej látky, v ktorých bol zistený metamfetamín (pervitín), ako aj ďalšie látky. Boli u neho zaistené nielen predmety súvisiace s páchaním drogovej trestnej činnosti, ale aj finančné prostriedky pochádzajúce z tejto trestnej činnosti," uviedla Ligdayová.

Archívne video: Polícia zadržala dvoch mužov: V Bratislave obchodovali s drogami

Polícia zadržala dvoch mužov: V Bratislave obchodovali s drogami (Zdroj: Polícia - Bratislavský kraj)

Zaistené veci boli podľa jej slov zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie, kde len z jednej zo zaistených vzoriek by bolo možné vyrobiť 44 dávok pervitínu. V prípade dokázania viny pred súdom hrozí mužovi trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Viac o téme: DrogyPolícia Obvinenie Drogová trestná činnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu