Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príbeh ako z filmu! Milan vyčíňal ako bez zmyslov: Po zadržaní sa dostal z cely a.... TOTO je neuveriteľné

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

STUPAVA – Noc zo soboty na nedeľu bola v Stupave rušná. V skorých ranných hodinách v jednom z podnikov došlo k bitke medzi viacerými ľuďmi, no hlavnou „hviezdou“ vyčíňania mal byť 50-ročný Milan. Ten pokračoval aj po tom, ako bol zadržaný.

Archívne video: Brutálna bitka v Bratislave! Polícia pátra po výtržníkovi

Brutálna bitka v Bratislave! Polícia pátra po výtržníkovi (Zdroj: FB/Polícia)

V predmetnom podniku sa cez víkend zišlo viacero hliadok bratislavskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky ako aj hliadok Obvodného oddelenia v Stupave. Tie na mieste zistili, že tam dochádza k fyzickým útokom medzi viacerými občanmi no hlavným útočníkom mal byť 50 – ročný Milan. Ten svoj útok nasmeroval aj na policajta v civile, ktorému spôsobil zranenie päsťou v oblasti hlavy, ktoré si vyžiadalo jeho ošetrenie rýchlou zdravotnou pomocou. To ale nebolo všetko.

Príbeh ako z filmu!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Päťdesiatnik totiž pokračoval v agresii aj po tom, ako bol obmedzený na osobnej slobode a skončil v cele predbežného zaistenia, do ktorej bol po predchádzajúcich výtržnostiach eskortovaný. „So sťažnosťou na nízky tlak si agresívny Milan vypýtal od hliadky Okresného riaditeľstva PZ v Malackách kávu a rýchlu zdravotnú pomoc. Po vyjdení z cely však nasmeroval 50 – ročný Milan fyzický útok na dvoch členov hliadky, pričom jedného kopol do oblasti brucha a druhého udrel lakťom do oblasti rebier. Za toto konanie ho policajti za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovali a umiestnili znova do cely,“ uviedla polícia. Za toto konanie mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Viac o téme: IncidentPolícia Stupava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu