Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muž sa mal vyhrážať zabitím kamarátke z Prievidze, pretože došiel alkohol: Hrozí mu väzenie

(Zdroj: Getty Images)

PRIEVIDZA - Policajti obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania 47-ročného muža. Ten sa mal pod vplyvom alkoholu vyhrážať svojej kamarátke z Prievidze, že ju zabije. Vyšetrovateľ spracoval aj podnet na jeho vzatie do väzby. Informovala o tom v piatok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Obvinený mal spolu s kamarátkou popíjať víno. Agresívne sa mal začať správať po tom, ako žene v domácnosti došiel alkohol. "Nožnicami mal poškodenej prejsť po krku od ľavého ucha k pravému. Tiež sa jej vyhrážať, že ju pichne do chrbta a zabije ju. Následne jej mal povedať, aby išla zohnať nejaký alkohol," uviedli policajti.

 

ZAVOLALA KAMARÁTA NA VÍNO🥂. KEĎ ALKOHOL VYPILI VYHRÁŽAL SA JEJ ZABITÍM ➡Žena z Prievidze pozvala k sebe na návštevu...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, June 15, 2023

Žena poprosila o pomoc suseda

Žena z bytu pod zámienkou zohnania alkoholu podľa nich odišla, zaklopala susedovi na dvere a požiadala ho o pomoc. Zo susedovho bytu následne zavolala na políciu. "Policajná hliadka krátko pred polnocou obmedzila muža na osobnej slobode a umiestnila ho do cely policajného zaistenia. Dychová skúška sa u neho skončila s výsledkom 1,38 mg/l, čo je v prepočte 2,88 promile alkoholu," dodala polícia.

Viac o téme: VäzenieVyhrážaniePolícia Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu