Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská rodinná tragédia: Nehodu pri Nitre prežil len ročný chlapček! Eva(†31) a Marek (†37) čakali ďalšie bábätko

Manželia Eva a Marek zomreli pri autonehode aj s ich dcérkou a nenarodeným dieťaťom. Prežil len ročný chlapček. Zobraziť galériu (5)
Manželia Eva a Marek zomreli pri autonehode aj s ich dcérkou a nenarodeným dieťaťom. Prežil len ročný chlapček. (Zdroj: FB/E.K., FB/Polícia SR)

NOVÉ ZÁMKY - Pri nehode, ktorá sa stala v nedeľu popoludní medzi obcami Strekov a Pribeta, vyhasli životy manželov Evy a Mareka a ich 8-ročnej dcérky. Nažive ostal len ich ročný syn. Tragédia je o to smutnejšia, že Eva bola v siedmom mesiaci tehotenstva.

Aj záchranári mali čo robiť, aby udržali slzy pri obrovskej tragédii, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Strekov a Pribeta v nedeľu popoludní. Pri nehode tam totiž prišla o život takmer celá mladá rodina a nažive ostalo len ročné dieťatko. V aute, ktoré po náraze ostalo úplne zdemolované, sa viezla 31-ročná Eva, jej 37-ročný manžel a ich dve deti - 8-ročná Prea a len ročný syn. Navyše, Eva bola v siedmom mesiaci tehotenstva. 

Úmrtie troch osôb potvrdila aj hovorkyňa OSZZS SR Alena Krčová. "Pri nehode zomreli muž, žena a dieťa. Záchranári im už nedokázali pomôcť," povedala Krčová. "37-ročný vodič vozidla Hyundai i30 z doposiaľ nezistených príčin, medzi obcami Strekov a Pribeta, pravdepodobne prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s vozidlom Volvo XC 90. V Hyundai sa smrteľne zranil vodič, 31-ročná spolujazdkyňa a 8-ročné dievčatko. Z osádky tohto auta zrážku prežil len ročný chlapček, ktorý bol prevezený do nemocnice," informovala polícia.

Obrovská rodinná tragédia: Nehodu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)
Obrovská rodinná tragédia: Nehodu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

Eva a Marek čakali ďalšie dieťa.
Zobraziť galériu (5)
Eva a Marek čakali ďalšie dieťa.  (Zdroj: FB/E.K.)

Obrovská rodinná tragédia: Nehodu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

V aute, do ktorého Marek narazil, sedeli 55-ročný vodič a jeho 65-ročná spolujazdkyňa. Obaja boli prevezení do nemocnice s ľahšími zraneniami. "Vodič a spolujazdec vo Volve sa zranili ľahšie. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodali policajti.

Pri nehode na zastávke Zochova zomrelo 5 mladých ľudí

archívne video

Nehoda na Zochovej ulici v Bratislave si vyžiadala päť obetí a desať vážne zranených ľudí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Smrteľné nehody od roku 2020

2020

10. marca - Dvoch mŕtvych, jednu ťažko zranenú osobu, 14 stredne ťažko a 16 ľahko zranených ľudí si vyžiadala zrážka dodávky a autobusu, ktorá sa stala na ceste I/18 v Ružomberku - Černovej.

27. apríla - Na rýchlostnej ceste R1 v katastrálnom území obce Hosťová došlo k tragickej hromadnej nehode piatich áut, ktorá si vyžiadala dva ľudské životy.

19. augusta - Pri čelnej zrážke dvoch osobných áut na ceste II/584 v katastri Liptovského Trnovca v okrese Liptovský Mikuláš zahynuli štyri deti a jedna dospelá osoba.

26. novembra - Dopravná nehoda osobného auta v Šaštíne Strážach si vyžiadala dve obete. Po 21-ročnej žene, ktorá zomrela na mieste tragédie, o život prišiel aj 41-ročný muž. Obaja boli spolujazdcami v aute, ktoré šoféroval 28-ročný muž.

2021

23. decembra - Dopravná nehoda pri obci Dargov v okrese Trebišov si vyžiadala dve obete. V osobnom aute, ktoré narazilo po rotácii do autobusu, zahynul 49-ročný štátny príslušník Ukrajiny a jeho 34-ročná spolujazdkyňa.

25. decembra - Štyridsaťdvaročná Ukrajinka a 20-ročný spolujazdec prišli o život pri dopravnej nehode v okrese Sobrance.

2022

22. januára - Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Lehnice a Štvrtok na Ostrove v okrese Dunajská Streda, si vyžiadala dve obete. Zahynuli pri nej 27-ročná vodička a jej 45-ročná spolujazdkyňa.

25. januára – Pri tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste medzi obcami Kochanovce a Ľubiša v okrese Humenné, zahynuli tri osoby vo veku 19 až 33 rokov.

30. júna - Tragicky sa skončila nehoda na ceste prvej triedy v katastri obce Ďanová (okres Martin), pri ktorej zahynuli dvaja ľudia.

2. októbra - V centre Bratislavy blízko Zochovej ulice narazilo krátko po 22.15 h osobné auto do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Tragédia si vyžiadala päť ľudských životov.

28. novembra - Pri tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo medzi Revúcou a obcou Sirk, zahynuli dvaja ľudia.

4. decembra - K tragickej dopravnej nehode dvoch osobných vozidiel došlo na ceste v Behynciach, časti Tornale. Zahynuli pri nej štyria ľudia.

2023

9. apríla - Životy troch ľudí si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách v Liptovskom Mikuláši.

26. mája - Po zrážke s autom v katastri obce Zemplínske Kopčany v okrese Michalovce prišli o život dve deti - dievča narodené v roku 2011 a chlapec narodený v roku 2008.

10. júna - Pri dopravnej nehode neďaleko Štúrova prišli o život dvaja mladí ľudia. Nehoda sa stala pred polnocou pri obci Obid v smere od Štúrova do Gbeliec. Pri zrážke zahynul 28-ročný vodič jedného z vozidiel a jeho 22-ročná spolujazdkyňa.

Viac o téme: NehodaRodinaSmrťAutonehodaNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu