Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tak toto ste ešte nevideli: Všetci napodobňujú Ficove kľuky v daždi, z Pročka pôjdete do kolien!

Pročko sparodoval video Roberta Fica.
Pročko sparodoval video Roberta Fica. (Zdroj: Facebook/Robert Fico, Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Všetci chceme mať v lete dobrú kondičku a hlavne postavu. Predsedovi Smeru očividne nevadí ani nečas, keď vonku leje ako z krhly. Jeho virálne video z ranných kľukov v daždi uprostred lesa už obletelo celý internet. Mnohí to už nevydržali a predsedu Smeru začali napodobňovať. Zgustol si na ňom aj jeho úhlavný politický súper a parlamentný kolega Jozef Pročko z OĽaNO, ktorý má už s paródiami svoje skúsenosti z televízie.

archívne video

Ficove kliky v daždi (Zdroj: Facebook/Robert Fico)

"Dnešný ranný tréning mám za sebou. Ak je chuť, ani počasie nevadí," napísal uprostred tohto týždňa na stránke šéf Smeru, ktorý sa nechal natočiť ako robí kľuky uprostred hustého dažďa. Následne si ešte pred kamerou vyžmýkal odev.

Pustil na seba záhradnú hadicu a išiel na vec

Toto video očividne nenechalo chladným ani niekdajšieho televízneho zabávača a politika za OĽaNO Joža Pročka. Ten jeho video pochopil ako výzvu a dokonca chcel simulovať presne tie isté podmienky, aby nijak nevyčnieval z radu, a tak si na seba nechal pustiť prúd vody zo záhradnej hadice. Nechýbala ani bodka v podobe žmýkania trička. To všetko ešte zabalil do ikonickej hudby z filmovej sérii o Rockym. 

Pridali sa aj ostatní

Pročko v tom však nebol sám, keďže sa k tomuto napodobňovaniu pridali aj ďalší ľudia. Jedného z nich zazdieľala aj satirická stránka Zomri.

Viac o téme: CvičenieDážďRobert FicoOĽaNOJozef PročkoSmer-SSD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu