Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE Nezvestného dôchodcu z Michaloviec našli už bez známok života

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

KOŠICE - Nezvestného 68-ročného muža z Michaloviec našli vo štvrtok bez známok života v sútoku rieky Laborec. Muž bol nezvestný od utorka (23. 5.) rána, kedy ho videli v záhradkárskej oblasti Vrbiny v Michalovciach v blízkosti rieky Laborec. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

"Polícia v tejto súvislosti prijala trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu usmrtenia a vo veci ďalej koná," uviedla. Po nezvestnom pátrali michalovskí policajti, zapojili sa aj rodinní príslušníci. V spolupráci s policajtmi služobnej kynológie so služobnými psami hľadali v okolí záhradkárskej oblasti, vodný tok prehľadali aj v súčinnosti s Hasičským a záchranným zborom (HaZZ) Michalovce.

Archívne VIDEO:

Tragédia v bratislavskom Ružinove: Z okna vyskočil muž! Na mieste je polícia (Zdroj: Topky/Maarty)

"V pátracej akcii sa pokračovalo aj dnes, zapojený bol väčší počet síl a prostriedkov Policajného zboru i v súčinnosti s príslušníkmi Horskej záchrannej služby (HZS) a HaZZ, prehľadali opäť brehy Laborca, ako aj vodný tok. Žiaľ, dnes dopoludnia bol nezvestný muž nájdený bez známok života v sútoku rieky Laborec," informovala hovorkyňa.

Viac o téme: BezdomovecPolícia Muchalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu