Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na východe Slovenska zmizlo päť detí! Polícia zverejnila šokujúce podrobnosti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

KOŠICE - Polícia pátra po dvoch dievčatách vo veku desať a 11 rokov, ktoré sú nezvestné od pondelka (22. 5.) rána, keď v Košiciach ušli vychovávateľke pri sprevádzaní do školy. TASR to v utorok potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

archívne video 

Pátranie po dvojročnom chlapcovi, lokalizoval ho až dron s termovíziou (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Aktualizované 12:27 Príslušníci Policajného zboru (PZ) v utorok dopoludnia vypátrali v Košiciach dve maloleté dievčatá vo veku desať a 11 rokov, ktoré boli nezvestné od pondelka (22. 5.) rána. Nájsť sa ich podarilo v mestskej časti Západ v blízkosti jedného z nákupných centier. TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. "Všetky deti, ktoré v pondelok ráno ušli vychovávateľke, keď ich ráno odprevádzala do školy, sú už teda vypátrané a boli odovzdané kompetentným osobám v centre," uviedla.

Pracovníčka košického centra, ktoré poskytuje sociálnu pomoc, podľa polície oznámila, že celkovo päť detí ušlo ráno vychovávateľke. Okrem dvoch dievčat to boli traja chlapci, jeden vo veku osem a dvaja vo veku 12 rokov. "Deti sa po vyjdení z centra rozutekali, do centra sa nevrátili a neprišli ani do školy. Polícia ihneď po prijatí oznámenia vyhlásila po deťoch pátranie, začala po nich intenzívne pátrať a vykonávať previerky na miestach ich predpokladaného výskytu," uviedla Ivanová. Príslušníci Policajného zboru podľa hovorkyne v pondelok krátko pred 14.30 h troch chlapcov vypátrali a odovzdali kompetentným osobám v centre.

Viac o téme: PátraniePolícia Vychovávateľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu