Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kabriolet aj multivan za smiešne sumy: Rezort obrany rozpredáva majetok! Šancu máte ešte pár dní

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Maarty, MO SR)

BRATISLAVA – Ministerstvo obrany sa zbavuje majetku. Ponuka vecí, ktoré môžete od nich za výhodnú cenu kúpiť, je skutočne pestrá – nájdete v nej kabriolet, pojazdný rebrík či autožeriav. Niektoré z vozidiel môžete mať vo svojej garáži už za pár stoviek eur.

Najmenej vás vyjde pojazdný dvojkolesový rebrík z roku 1990, ktorý rezort ponúka už za 117 eur. Len o niečo viac stojí armádny kabriolet. Tie sú v ponuke hneď dva – jeden za 226 a druhá za 230 eur.

Archívne video: Na Sliači vybudujú nové stojisko pre lietadlá za 6,5 milióna eur

Na Sliači vybudujú nové stojisko pre lietadlá za 6,5 milióna eur (Zdroj: Topky/Vlado Anjel )

Ak by ste mali záujem napríklad o multivan z roku 1997, pripravte si minimálne dvetisíc eur. Nákladný valník z roku 1987 vás vyjde na viac ako 2 900 eur a vôbec najdrahšia zverejnená položka je skriňová avia za viac ako 3 000 eur.

Kabriolet aj multivan za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: MO SR)

Ministerstvo nezverejnilo bližšie informácie týkajúce sa technického stavu daných vozidiel. Obzrieť si ich nemôžete ani na fotkách. Rezort preto odporúčal prísť na fyzickú obhliadku, ktorá sa konala koncom apríla. Cenovú ponuku však môžete podať aj bez toho a to do 11. mája 2023.

Z elektronickej aukcie budú následne vylúčené cenové ponuky od záujemcov, ktorí sú spriaznenými osobami s inými záujemcami, alebo od záujemcov, ktorých cenová ponuka nebola v lehote určenej správcom doručená, alebo ktorého cenová ponuka nebola vyjadrená pevnou sumou. „Záujemcovia, ktorí svoje cenové ponuky stanoveným spôsobom a v stanovenej lehote písomne doručili na Ministerstvo obrany SR a vo svojej cenovej ponuke ponúkli aspoň stanovenú cenu, budú po komisionálnom vyhodnotení ponúk zaradení do elektronickej aukcie,“ uviedol rezort. Zároveň môžu aukciu aj bez uvedenia dôvodu zrušiť.

Viac o téme: Ministerstvo obrany SROdpredaj majetku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu