Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mimoriadna tragédia v Žiari na Hronom: O život prišlo mladé dievča (†18), osudným sa jej stal náraz do stromu!

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Banskobystrický kraj)

ŽIAR NAD HRONOM - Polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, pri ktorej prišla v nedeľu (30. 4.) o život 18-ročná vodička. Udalosť sa stala vo večerných hodinách na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Vozidlo s mladou vodičkou bolo nájdené havarované mimo cesty. Podľa doposiaľ zistených predbežných informácií z miesta nehody vozidlo z doposiaľ nezistených príčin zišlo z cesty, kde sa prevrátilo a narazilo do stromu," priblížila polícia. Mladá žena bola po príchode záchranných zložiek nájdená zakliesnená vo vozidle. Pri nehode utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

 

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA SI VYŽIADALA ŽIVOT 18 ROČNEJ VODIČKY Nehoda sa stala včera, v posledný aprílový večer na...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, May 1, 2023

Polícia v súvislosti s prípadom začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, presná príčina a okolnosti vzniku nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. "Ak by niekto vedel poskytnúť informácie, ktoré by mohli byť nápomocné k vyšetrovaniu, oznámte tieto na telefónnom čísle 158 alebo aj osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru," dodala polícia.

Viac o téme: NehodaúmrtiePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu