Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poplach pre užívateľov obľúbenej aplikácie WhatsApp: Na niektorých mobiloch ju už o krátky čas nespustíte!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA – Ak budete chcieť aj naďalej používať WhatsApp, možno si budete musieť kúpiť nový telefón. Obľúbená aplikácia sa totiž rozhodla ukončiť podporu na starších mobiloch. Nejde o nič netradičné. Podobné kroky už urobila aj v minulosti.

Archívne video: Sociálne siete majú najväčší celosvetový výpadok v histórii! Facebook, Instagram ani WhatsApp nefungujú

Sociálne siete majú najväčší celosvetový výpadok v histórii! Facebook, Instagram ani WhatsApp nefungujú (Zdroj: Topky.sk )

Ako upozornil portál WABetaInfo, terajšie zmeny sa budú týkať najmä telefónov s operačnými systémami, ktoré sú staršie ako systém Android 5.0. „WhatsApp ukončuje podporu pre staršie verzie, aby sa uistil, že aplikácia môže využívať najnovšie bezpečnostné funkcie a poskytovať najlepší užívateľský zážitok. Zároveň vývojárom umožní  zamerať sa na nové funkcie pre väčšinu užívateľov s novšími verziami operačného systému,“ uviedli.

Poplach pre užívateľov obľúbenej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Problémy môžu však mať aj majitelia iPhonov. WhatssApp totiž ukončil podporu systémov iOS 11 a nižších radov. Upozornil na to portál Gearrice. Majiteľom takýchto starších telefónov tak nezostane nič iné, ako siahnuť po novšom zariadení, alebo sa populárnej aplikácie jednoducho vzdať.

Viac o téme: Mobilný telefónWhatsApp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu