Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muž v Ružomberku poškodil kaplnky a vozidlá: Polícia ho už obvinila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

RUŽOMBEROK - Polícia obvinila 37-ročného muža z Ružomberka z pokračovacieho zločinu poškodzovania cudzej veci. Muž v Ružomberku poškodil kaplnky, viacero áut a nasprejoval nápisy na viacero objektov. TASR o tom v piatok informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

VIDEO Polícia pátra po mužovi, ktorý prepadol herňu

Polícia pátra po mužovi, ktorý prepadol herňu (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Policajti muža zadržali tento týždeň po tom, čo sa mal dopustiť ďalšieho skutku. Trestnú činnosť mal páchať od 29. marca. "Na svedomí má mať poškodenie a postriekanie Kaplnky Sedembolestnej Panny Márie, poškodenie Kaplnky Svätého Jozefa, prepichnutie pneumatík na siedmich osobných motorových vozidlách," uviedla Šefčíková.

V rôznych častiach mesta mal obvinený podľa nej posprejovať  kovové oplotenie rodinného domu, plastové dvierka na merači plynovodu, osobné autá značky Škoda Fabia a Kia Ceed, posuvnú nerezovú bránu, fasádu betónového plotu, tri nerezové poštové schránky, malú nerezovú bráničku, nerezové dvierka elektrickej rozvodnej skrine a sklenené výplne na objekte reštaurácie. Vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie muža. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," dodala policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: MužPolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu