Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialená jazda cestného piráta zachytená na VIDEU: Kvôli takým sa na slovenských cestách nemôžete cítiť v bezpečí!

Ilustračná fotografia: Cestný pirát sa po diaľnici šinul neuveriteľnou rýchlosťou. Polícia mu klepla po prstoch! Zobraziť galériu (3)
Ilustračná fotografia: Cestný pirát sa po diaľnici šinul neuveriteľnou rýchlosťou. Polícia mu klepla po prstoch! (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trnavský kraj, Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Víkend na cestách sa už roky nesie v znamení výletov, či presúvania sa za prácou. Aj keď si obozretní vodiči dávajú pozor na cestách, ohroziť ich môže zbesilá jazda iných účastníkov premávky. Inak tomu nebolo ani v nedeľu (2. apríla), kedy si vodič v luxusnom aute z ťažkej nohy na plyne starosti nerobil. Polícia mu hneď na mieste ukázala, že sviatok bláznov skončil už predošlý deň.

Cestní piráti znova úradovali: Nový odvážlivec sa rútil po diaľnici neuveriteľnou rýchlosťou! (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Ďalší týždeň nám priniesol nového nepoučiteľného šoféra, ktorý svojou rýchlou jazdou ohrozoval vodičov na diaľnici D1 v Bratislave. Vodič luxusného auta značky BMW sa v smere do Trnavy rútil neuveriteľnou rýchlosťou a policajný radar mu v istom momente nameral rýchlosť až 174 km/h.

Cestný pirát na diaľnici D1.
Zobraziť galériu (3)
Cestný pirát na diaľnici D1.  (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Keďže sa však viezol po komunikácii s rýchlosťou obmedzenou na 110 km/h, vzapätí si ho do rúk zobrala policajná hliadka. Tá vodičovi oznámila, že rýchlosť prekročil o 64 km/h a za priestupok mu bola uložená pokuta, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru  v Bratislave.

 

Viac o téme: BratislavaPolíciaDiaľnicaCestný pirátPrekročenie rýchlosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu