Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vodiči sa zrejme predbiehajú, kto nafúka viac: Neuveriteľné, koľko namerali vodičovi z Maďarska

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POPRAD - Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia v Poprade obvinila 21-ročného občana Maďarska. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"V pondelok (3. 4.) len pár minút po polnoci viedol motorové vozidlo po komunikácií v obci Tatranská Lomnica, kde z dôvodu, že pri odbočovaní nedal znamenie o zmene smeru jazdy, bol policajnou hliadkou zastavený a podrobený kontrole. Výsledok dychovej skúšky u vodiča bol mimoriadne prekvapivý, dosiahol hodnotu takmer päť promile," uviedla Ligdayová. Vodič po zadržaní skončil v cele policajného zaistenia.

Archívne video: Polícia pátra po totožnosti neznámeho svedka lúpežného prepadnutia v Bratislave

Polícia pátra po totožnosti neznámeho svedka lúpežného prepadnutia v Bratislave (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Opitý 63-ročný Prešovčan narazil do druhého vozidla

Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 63-ročného Prešovčana.
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, v utorok (4. 4.) po 14.00 h na ulici Grešovej v Prešove viedol osobné motorové vozidlo, pričom nedodržal bezpečnú vzdialenosť od vozidla idúceho pred ním a narazil doň.

"Obaja vodiči boli po dopravnej nehode na mieste podrobení dychovej skúške. V prípade 63-ročného muža bol výsledok pozitívny, presiahol hodnotu 1,9 promile. Bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia," uviedla Ligdayová.

Viac o téme: Alkohol za volantomVodičFúkaniePolícia PromileMaďarsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu